Накрайници за автоматични пипети без филтър

 

Данс Фарма предлага накрайници за автоматични пипети (типчета) марка Данс Фарма, Eppendorf, Brand, Gilson, Soccorrex, Axygene, Biohit, Labsystems и много други.

Накрайници / типчета за автоматични пипети

 

 

 

 

 

Ново поколение накрайници за автоматични пипети

Всички накрайници за автоматични пипети марка Данс Фарма са сертифицирани, свободни от ДНК, ДНК-ази, РНК-ази, пирогени  и PCR-инхибитори.

Предлагаме ново поколение пипетни типчета, отляти по специална инжекционна технология за минимално задържане течности по стените на типчето, гарантирайки точността на обема на пробата. Яката на типчетата е по компютърен дизайн с по-широка зона на захващане за осигуряване на по-добра съвместимост с всички наложени на пазара марки автоматични пипети.

Висококачествени материали

Накрайниците за автоматични пипети на Данс Фарма са произведени от най-висококачествения чист, автоклавируем, неомокряем полипропилен, в съответствие с ISO 9000 и стандартните процедури по DIN. Ние използваме само висококачествен полипропилен с ниски адхезионни свойства на BASF AG (Novolen) и/или Hoechst AG (Hostalen). Също така, всички оцветители, използвани в производството на нашите типчета са абсолютно свободни от метали (без следи от метали), така че нашите „жълти” и „сини” накрайници са свободни от метали за да се елиминира риска от замърсяване с микроелементи.

Стерилна алтернатива

Накрайниците за автоматични пипети със или без филтър се предлагат в удобни за пренасяне полиетиленови торби или в автоклавируеми полипропиленови кутии. Също така, накрайниците се предлагат и като стерилни (стерилизирани с гама- или бета-лъчи), но при всички случаи, те са изцяло автоклавируеми (121°C, 0,1 Mpa, 20 min.).